Fizetés és szállítás
Mobil Palace

0-24 online rendelés

×
 x 

A kosár üres
Shopping cart
A kosár üres
Telefonszámok: 
 
 
 
+36 30 575 1577
+36 30 305 8627

Ajánlatunk!

Rendelés menete

Webáruházas megrendelését követően kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék érkezésének várható időpontjáról, pontos áráról, garanciáról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük. Amennyiben a készülék jelenleg nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy kollégánk tájékoztatja az Önt a szállítás későbbi időpontjáról.

A rendelés státuszáról E-mailen keresztül folyamatosan tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat. Csak az általunk, telefonon sikeresen visszaigazolt megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!

Telefonon történő rendelés esetén (Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig, szombaton 10-14 óráig), kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében előre válassza ki a kívánt modellt, színt, garanciát a kínálatunkból. Rendelés felvételéhez szükség lesz személyes adataira. A számlázáshoz, és szállításhoz a (cég)nevére, telefonszámára, (székhely)lakcímére, és a kiszállítási címre.

 

Szállítás, Fizetés

A megrendelt terméket előre utalással vagy átvételkor készpénzzel fizetheti ki. amit a Royal Sprinter Futárszolgálat szállít Önnek.  A kiszállítás az ország egész területén 1000 Ft. 15000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség 1500 Ft országosan, súlytól függetlenül amit szintén országosan a Royal sprinter, budapest területén a Gepárddal végeztetjük.

Készülék információk, árváltozás joga

A honlapon feltüntetett készülék információk tájékoztató jellegűek a gyártó által kiadott leírásokon alapulnak de, eltérések előfordulhatnak melyekért felelősséget, nem vállalunk! Az értékesítési csomag tartalma gyártási régiókként változhat! A HU és Gyártói garanciával forgalmazott készülékeket 1 illetve 2 év teljes körű garanciával, (*)Magyar nyelvű menüvel, összes gyárilag csomagolt alaptartozékokkal, dobozában értékesítjük, az alapcsomagok tartalma színtől és garanciától függően változhatnak!

(*) Ezekről kollegáink telefonon és e-mailben minden esetben tájékoztatást adnak! A www.mobilpalace.hu honlapon feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek és az árváltozás jogát fenntartjuk! Egyes színek árai eltérőek lehetnek! Áraink forintban értendőek! Amennyiben az Ön által kiválasztott készülék ára más erről minden esetben telefonon tájékoztatjuk. Amennyiben minden erőfeszítésünk ellenére hibás ár kerül a Web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert. általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszer hiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1"Ft-os árra, akkor a szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

MOBIL PALACE

Cím - csak szervízpont:

2310 Szigetszentmiklós, Szentmiklós útja 3/E

(Értékesítés nincs)

Nyitva tartás
H-P : 09-17
Sz: 10-14

E-mail: webshop@mobilpalace.hu

Telefonszám: 06 30 575 1577;
06 30 305 8627

MobilPalace

Play
Slider

Call Center

Kérdése van? Segítünk!

Telefonáljon most!

06 30 575 1577

Segíthetünk?